Use case BRF FörvaltningVar finns dokumentationen när ni behöver den?

När olyckan är framme eller när utvärdering om investeringar skall göras är det kritiskt att veta var informationen finns för att slippa större skador och större kostnader. På en USB-sticka, i en pärm eller på någons laptop?

Fastighetloggen - den naturliga platsen för en fastighets dokumentation. Allt samlat på en plats, av så många anledningar...

Spårbahet

Med full sökbarhet är det lätt att hitta vem som gjort vad och vem som bär det juridiska ansvaret.

Kontinuitet

I en Brf omsätts styrelsen och det byts förvaltare. Fastighetsloggen säkerställer att ingen information går förlorad i dessa byten.

Insikt & Analys

Genom fastighetens dashboard har föreningen full kontroll på fastighetens relevanta data. Ta snabbt fram underlag och rapporter.

Säkerhet

Säker lagring upp till 1 TB. Oavsett om en dator går sönder, om arkivskåpet brinner upp eller om styrelsen avgår, så finns samtlig dokumentation kvar på en samlad plats.

Aldrig tidigare har tröskeln att digitalisera fastighetsdokumentation varit så liten!

Se Fastighetsloggen som en tratt, ni stoppar in er dokumentation, oavsett format, struktur eller mängd. På andra sidan kommer sökbar strukturerad information ut. Lätt för er att hitta och använda!
Customer profile user interface

Slipp kostsamt dubbelarbete, utdragna upphandlingar och svårhanterliga felanmälningar.

I Fastighetsloggen hittar ni vad ni behöver när ni behöver det.
Inbox user interface

All dokumentation blir sökbar och strukturerad!

Oavsett om det är fotografier, handskrivna dokument eller inscannade pdf:er! Vi hanterar idag de 50 vanligaste filformaten.
Customer profile user interface

Komplicerat att digitalisera era dokumentation?

Inte längre. Fastighetsloggen gör det åt er. Vi hjälper er att scanna in arkivskåpet, samla in data från myndigheter, kommun och synkar med era befintliga molntjänster. Allt per automatik!
Inbox user interface

Redo för mer?Boka din demo idag

Boka en tid med en av våra säljare för en mer detaljerad demo och genomgång för att se om Fastighetsloggen är rätt för dig.

Boka demo
App screenshot